Venus Choklad

OM VENUS

Venus Choklad - En kärleksförklaring!

Det är inte utan anledning att Carl von Linné kallade chokladen för "Gudarnas föda". Och visst finns det något förföriskt och sensuellt med choklad.
Venus Choklad förser Dina speciella behov med en chokladrikedom som rent utav är himmelsk. Kanske vill Du visa omtanke till Dina nära och kära. Uppmärksamma kunder och personal. Bjuda på det "lilla extra" vid en trevlig middagsbjudning. Eller helt enkelt bara  ta en paus och njuta själv.  

Våra chokladprodukter och praliner är handtillverkade och passar till många tillfällen. Sortimentet utvidgas ständigt med nya spännande smaker i en kvalitetschoklad som är bra såväl för själen som för hjärtat. 

Venus Choklad är en kärleksförklaring till Dig som älskar god choklad och livets goda.

 

Riktig choklad är färsk

För att eftersträva lång varaktighet i chokladprodukter, ersätter många tillverkare den naturliga råvaran med överdrivna mängder fett, socker och konserveringsmedel. Riktig choklad ska vara färsk. Vi som arbetar på Venus är kompromisslösa chokladentusiaster.
Här tillverkar vi handgjord choklad med färska och genuina ingredienser. Vår strävan är att chokladens arom, utseende och sammansättning ska förenas i en sinnenas njutning.

 

 

Hjärtat klappar i Askersund

Venus Choklad har egen tillverkning i Askersund som ligger vid den nordligaste spetsen av sjön Vättern, södra Närke.
Verksamheten startades 2005 och förser kunder med chokladprodukter över hela landet. I Askersund har vi även butik, café och provningslokal.

 

From Canada with love

Venus Choklad grundades av Allanna och Michael Malmborg. Paret träffades i Canada och kärleken gjorde att Allanna flyttade till Sverige.
Den 14 februari 2005 slogs portarna upp för pralintillverkningen och idag levererar Venus sin choklad över hela landet.
Beställningar skickas även till kunder utanför Sverige.